Бесплатные инструкции на русском языке
  • Тип техники
  • Бренд

Просмотр инструкции духового шкафа Kaiser ENK 80.060.34 KRv, страница 14

Kaiser
GB
14
COOKING INSTRUCTIONS
CONVENTIONAL COOKING
Conventional cooking uses top and bottom heat to cook a
single dish.
Place the food in the oven only once cooking tempe-
rature has been reached, i.e. when the heating indicator
goes out.
If you want to increase top or bottom temperature to-
wards the end of the cooking cycle, set the temperature
control to the right position.It is advisable to open the
oven door as little as possible during cooking.
FAN COOKING
For this type of cooking a fan positioned at the back
allows the circulation of hot air inside the oven, creating
uniform heat. In this way cooking is more rapid than
conventional cooking. It is a suitable method for cooking
dishes on more than one shelf, especially when the food
is of different types (fish, meat etc.)
Ваш отзыв будет первым
Задайте вопрос
Ваше имя
E-mail
Вопрос*
Ваш вопрос будет опубликован после проверки
Ваш вопрос опубликован
Посетитель_Ce88rd
Вопросы пользователей
Поиск:
по производителю
по типу техники
по модели
Сортировать:
по дате
c ответами
Искать
Гость
18 ноября 2019, Железнодорожный
Кайзер на электр.плиту,как пользоваться грилем?
Александр
05 сентября 2019, Екабпилс
добрый день,плита электрическая Kaiser Ehk2834Teykdri .как включить духовку,на дисплее мигающие нули, или в чем неисправность!